ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВИКЛАДАЧА КАФЕДРИ

Викладач кафедри, к.ю.н. Зінич Л.В. успішно пройшов навчання на трьох рівнях підготовки за програмою «Цифрові інструменти Google для освіти», організованою Академією цифрового розвитку за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Навчання відбулося з метою формування цифрової компетентності у науково-педагогічних працівників щодо використання можливостей цифрових інструментів Google.

Особливу увагу під час навчання було присвячено організації дистанційного навчання, ефективній взаємодії між учасниками освітнього процесу, опису переваг Google Workspace for Education, формуванню навичок підтримувати безпечне інформаційне середовища працівника закладу вищої освіти.

Програма підготовки складалася із трьох рівнів на 30 академічних годин, а саме: базовий рівень, середній та поглиблений рівень. Здобувач виконав 25 практичних завдань, що стосувалися застосування різноманітних Google інструментів, які можуть бути використані для освіти.

У підсумку викладач Зінич Л.В. за результатами успішного виконання завдань отримав сертифікати про підвищення кваліфікації в обсязі 1 кредит ECTS (30 год.).