Команда ПНУ ім. В. Стефаника стала призерами на IX Міжнародному студентському саміті на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ

Команда Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника у складі здобувачів вищої освіти – студентки 4 курсу Данилюк Діани Олегівни та студентки 2 курсу Пашковської Юлії Олегівни (спеціальність 081 «Право», ОПП «Міжнародне та європейське право» під керівництвом Петровської Ірини Ігорівни – кандидатки юридичних наук, доцентки кафедри конституційного,міжнародного та адміністративного права Навчально-наукового юридичного інституту ПНУ ім. В. Стефаника зайняла 3 місце на IX Міжнародному студентському саміті  «Права людини в умовах воєнного стану та сучасних глобалізаційних викликів» на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, який відбувся 9-10 листопада 2023 року.

Команда презентувала проєкт «Національна безпека як фундаментальна складова інтересів суб’єктів правовідносин в умовах воєнного стану».

 

До складу журі саміту увійшли національні та міжнародні фахівці у сфері права, представники органів влади, політиків тощо.