Лекційне заняття за участю Непийводи Людмили Іванівни

19 лютого 2024 року Непийвода Людмила Іванівна, співробітник регіонального представництва Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Івано-Франківській області провела для студентів першого курсу, освітньо-професійного рівня «Право», спеціальності 081 «Право» на базі Навчально-наукового Юридичного  інституту Прикарпатського  національного університету імені Василя Стефаника лекційне заняття на тему «Реалізація повноважень регіональних представників омбудсмана в умовах російсько-української війни».

Зазначена лекція носила як теоретичний, так і практично-прикладний характер. Результатом цього стала підвищена цікавість з боку слухачів. Впродовж цього заняття студенти мали можливість поставити з даної теми предметні запитання, зокрема, про матеріальне забезпечення тимчасово-переміщених осіб, захист прав неповнолітніх, про відповідність технічним та санітарно-епідемічним умовам укриття в закладах освіти Івано-Франківській області та інші.

По завершенню даного заходу завідувач кафедри конституційного, міжнародного та адміністративного права Навчально-наукового юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя  Стефаника Розвадовський Володимир Іванович висловив подяку за співпрацю Непийводі Людмилі Іванівні за змістовну та цікаву лекцію.