16 грудня 2021 року на базі кафедри відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Особливості прийняття та реалізації Міжнародних пактів з прав людини 1966 року: міжнародний та національний досвід»  

ЗАПРОШЕННЯ

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Особливості прийняття та реалізації Міжнародних пактів з прав людини 1966 року: міжнародний та національний досвід» (присвячена 55-ій річниці прийняття Міжнародного пакту про громадянські та політичні права та Міжнародного пакту про економічні, соціальні і культурні права).

 

 

Умови участі:

  1. До участі у конференції запрошуються представники вітчизняних та зарубіжних вищих навчальних закладів, практикуючі юристи, аспіранти, здобувачі та студенти.
  2. За результатами конференції всі учасники відповідно поданих заяв отримають на вибір електронний або друкований збірник матеріалів конференції.

 

м. Івано-Франківськ,

16 грудня 2021р.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ

Міжнародна науково-практична конференція «Особливості прийняття та реалізації Міжнародних пактів з прав людини 1966 року: міжнародний та національний досвід» (присвячена 55-ій річниці прийняття Міжнародного пакту про громадянські та політичні права та Міжнародного пакту про економічні, соціальні і культурні права)

 

м. Івано-Франківськ

16.12.2021 р.

 

          Організатори конференції:

– Кафедра конституційного, міжнародного та адміністративного права навчально-наукового Юридичного інституту Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника;

–  Кафедра  теорії  та  історії держави  і  права навчально-наукового Юридичного інституту Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника;

– Центр дослідження конституційної юстиції Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника;

– Регіональне представництво Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Івано-Франківській області.

 

         Керівники конференції:

– Заслужений юрист України, директор навчально-наукового юридичного інституту «Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника», доктор юридичних наук, професор Васильєва Валентина Антонівна;

– Завідувач кафедри конституційного, міжнародного та адміністративного права навчально-наукового юридичного інституту ДВНЗ «Прикарпатський національний університет ім. В. Стефаника», кандидат юридичних наук, доцент Розвадовський Володимир Іванович.

          Наукова рада: проф. Анджей Біштига, проф. Василєва В. А., проф. Вівчаренко О. А., професор  Гультай М. М.; проф. Книш В. В., проф. Панкевич І. М., проф. Репецький В. М., проф. Кернякевич-Танасійчук Ю. В., проф. Сворак С. Д., проф. Дерев’яко С. М., проф. Адамович С. В., проф. Мельничук С. М., проф. Марцеляк О. В.

           Модератор: завідувач кафедри конституційного, міжнародного та адміністративного права Навчально-наукового юридичного інституту Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника, кандидат юридичних наук, доцент Розвадовський Володимир Іванович, e-mail: rozvadovskivolodimir50@gmail.com  +380503730525. 

          Секретарі: доцент Грицан Ольга Анатоліївна; викладач Албу Андрій Аркадійович; лаборант кафедри конституційного, міжнародного та адміністративного права Яремич Дарія Яківна.

          Місце проведення: Навчально-науковий Юридичний інститут Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника, м. Івано-Франківськ, вул. Шевченка 44 А. 

 

            Порядок роботи:

    14.50-15.00 – реєстрація учасників

   15.00-15.10 –вітання та наукові повідомлення

   15.10–17.10 – тематичні доповіді, виступи та дискусії

   17.15-17.45 – підведення підсумків та прийняття рекомендацій

  1. 50– різне

 

            Регламент роботи:

Вітання      до 5 хв.

Повідомлення     до 3 хв.

Тематичні доповіді      до 7 хв.

Виступи     до 5 хв.

Дискусії     до 3 хв.

 

   Робочі мови: українська, англійська, німецька, польська, словацька, французька, чеська.

 

          Формат онлайн-заходу:

Платформа:GoogleMeet

        Доступ до інтернет-ресурсу: https://meet.google.com/oyu-oqsk-jms?hs=224

 

 

Заявка

 

на участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Особливості прийняття та реалізації Міжнародних пактів з прав людини 1966 року: міжнародний та національний досвід» (присвячена 55-ій річниці прийняття Міжнародного пакту про громадянські та політичні права та Міжнародного пакту про економічні, соціальні і культурні права)

(м. Івано-Франківськ, 16 грудня 2021р.) 

 

Прізвище
Ім’я
По батькові
Науковий ступінь та вчене звання
Установа (місце роботи чи навчання)
Посада
Поштова адреса
Е-mail
Тема доповіді
Який варіант збірника матеріалів  конференції бажаєте отримати (електронний чи друкований)?

 

 

 

Вимоги до текстів доповідей 

             Обсяг доповідей – до 5 сторінок.

Оформлення доповідей: формат А-4, поле верхнє, нижнє, праве, ліве – 2 см, шрифт TimeѕNewRoman 14, міжрядковий інтервал 1,5.

Назва доповіді – посередині рядка жирним шрифтом; нижче, через 1 інтервал праворуч – прізвище та ініціали автора, назва установи, де працює чи навчається автор; далі, через 1 інтервал – текст.

Список використаних джерел (без повторів) оформляється в кінці тексту. У тексті зноски вказуються у квадратних дужках з порядковим номером джерела за списком, через кому – номер сторінки (сторінок).

Тези просимо надіслати секретаріату конференції до 10 грудня 2021 року.

 

 

 

 

 

 

ЗРАЗОК ОФОРМЛЕННЯ ТЕКСТІВ ВИСТУПІВ

 

Розвадовський В.І., 

завідувач кафедри конституційного, міжнародного та адміністративного права Навчально-наукового Юридичного інституту

Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, кандидат юридичних наук, доцент

Проблеми реалізації основоположних засад Міжнародного пакту про громадянські та політичні права в Україні 

 

Текст [1, с. 55; 2, с.91]

 

Список використаних джерел 

Примітка: редакційна колегія залишає за собою право редагування або відхилення доповідей, які виконані та оформлені з порушенням зазначених вимог.