Звітна наукова конференція студентів 2023

06.04.2023 року в рамках звітної наукової конференції Прикарпатського національного університету секції юридичних наук,підсекції конституційного,міжнародного та адміністративного права були з аслухані тези доповідей студентів.

 За результатами наукових дискусій кращі доповіді були відзначені наступним чином:

1.Студентка ІІ курсу Галадій Олеся з тезами на тему «Чому дії Росії під час повномасштабного вторгнення є геноцидом проти українського народу?» під керівництвом кандидата юридичних наук,доцента Розвадовського В.І. рекомендована до друку.

2.Студентка ІІІ курсу Данилюк Діана з тезами на тему «Теоретико-прикладні аспекти порушень міжнародного гуманітарного права збройними силами рф в Україні (за матеріалами Генеральної Асамблеї ООН)»  під керівництвом доктора юридичних наук,професора Книша В.В. рекомендована до друку.

3.Студент ІV курсу Федорович Олександр з тезами на тему «Перспективи членства України у військово-політичних організаціях» під керівництвом доктора юридичних наук,професора Книша В.В. рекомендований до грамоти від ректора Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

4.Студент ІV курсу Урбанський Ігор з тезами на тему «Податковий обов’язок в правовому статусі особи» під керівництвом кандидата юридичних наук,доцента Петровської  І.І.  рекомендований до грамоти від ректора Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

5.Студентка І курсу Стрипа Юлія з тезами на тему «Аналіз та перспективи розвитку адміністративної відповідальності українських посадових осіб» під керівництвом кандидата юридичних наук,доцента Зінича Л.В. рекомендована до грамоти від директора Навчально-наукового юридичного інституту.

6.Студентка ІІІ курсу Чеховська Лілія з тезами на тему «Особливості реалізації прав та свобод людини під час війни (міжнародний аспект та досвід України)» під керівництвом кандидата юридичн6их наук,доцента Бурлак О.В. рекомендована до грамоти від директора Навчально-наукового юридичного інституту.