Оголошення про проведення круглого столу на тему «Загальна декларація прав людини ООН 1948 року: стан реалізації в Україні»

10 грудня 2019 року у навчально-науковому юридичному інституті ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» (м. Івано-Франківськ, вул. Шевченка, 44а, аудиторія 305) відбудеться круглий стіл на тему «Загальна декларація прав людини ООН 1948 року: стан реалізації в Україні». До участі в круглому столі запрошуємо науковців, аспірантів, студентів, працівників суду, правоохоронних та правозахисних органів, недержавних організацій та усіх бажаючих долучитись до дискусії. Початок о 12:00 годині.

Про намір взяти участь у засіданні круглого столу, необхідно надіслати повідомлення на електронну адресу кафедри конституційного, міжнародного та адміністративного права навчально-наукового юридичного інституту (e-mail: kkmap@pnu.edu.ua) до 29.11.2019 з обов’язковим зазначенням: органу, установи, організації, П.І.Б., посади учасника та назви тез.

Додаткову інформацію про захід можна отримати у додатку до даного оголошення, а також звернувшись за телефонами (0342) 596134,  (відповідальна за прийом електронних повідомлень, доповідей – лаборант кафедри конституційного, міжнародного та адміністративного права).

Запрошення на круглий стіл 10.12.2019