Вас вітає кафедра конституційного , міжнародного та адміністративного права 

 

Звітна наукова конференція викладачів, аспірантів, докторантів та студентів за 2018 рік

На кафедрі конституційного,міжнародного та адміністративного права  20 березня 2018 року відбулося засідання підсекції конституційного,міжнародного та адміністративного  права в рамках звітної наукової конференції  Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника за 2018 рік. У засіданні взяли участь з науковими доповідями викладачі кафедри: зав. кафедри. Розвадовський В.І., доц. Петровська І.І., викл. Пташник І.Р., викл. Зінич Л.В., викл. Албу А.А.,  викл.Федорончук А.А. та викл. Збирак Т.В.

21 березня кафедрою проведено засідання підсекції конституційного,міжнародного та адміністративного  права звітної наукової конференції студентів університету за 2018 рік, у яких взяли участь з доповідями 15 студентів Навчально-наукового Юридичного інституту.

За результатами проведення конференції було відзначено кращі виступи студентів та прийнято рішення про рекомендацію до друку у збірнику наукових праць студента університету «Еврика-ХХ» тези повідомлень студента:

Гуляй Анастасія Михайлівна (III курс Юридичного відділення Івано-Франківського колледжу) – науковий керівник доц. Розвадовський В.І.;

Рекомендовано до нагородження грамотами ректора студентів за змістовний виступ на звітній науковій конференції студентів за 2018 рік:

Капустяк Ірина Ігорівна (І курс маг.) – науковий керівник Петровська І.І.

Рекомендовано до нагородження подяками директора Навчально-наукового Юридичного інституту за  змістовний виступ на звітній науковій конференції студентів за 2018 рік таких студентів:

Турків Ірина Романівна (ІІ курс) – науковий керівник викл.Федорончук А.В.

Петрованчук Галина Романівна (І курс маг.)- науковий керівник  викл. Зінич Л.В.

Гринів Вікторія Романівна (IV курс) –  науковий керівник Албу А.А.

Данилюк Олександр (IV курс) –  науковий керівник викл. Збирак Т.В.

Крім того, рекомендовано до друку в газеті Юрфакти+ виступи студентів:

Глеб Юлія-Віра Василівна (ІІ курс) – науковий керівник Федорончук А.В.